Nový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstva


Nový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstva

V pondelok 7. augusta 2017 pozdravil brigádny generál Ľubomír Svoboda, po prvýkrát z pozície veliteľa Vzdušných síl OS SR, profesionálnych vojakov a zamestnancov veliteľstva vzdušných síl vo Zvolene.

„Po šiestich rokoch som sa vrátil na veliteľstvo vzdušných síl. Musím konštatovať, že mnohé sa zmenilo. Máme rozpracovaných viacero nových projektov, v ktorých budeme pokračovať. Nedávno sme dostali do prevádzky prvé dva vrtuľníky Black Hawk.

Našou úlohou je zaviesť túto techniku do ozbrojených síl, kvalitne vycvičiť letecký a technický personál tak, aby vrtuľníky slúžili potrebám OS SR a v prípade nevyhnutnosti aj všetkým občanom Slovenskej republiky.

Koncom roka sa pripravujeme na prílet nového transportného lietadla C-27 J Spartan. Som presvedčený, že úlohy ktoré pred nami stoja, zvládneme profesionálne a s čistým štítom. Očakávam vzájomnú podporu, spoluprácu a kvalitne odvedenú prácu.

Prajem Vám veľa trpezlivosti, pracovných úspechov a predovšetkým pevné zdravie a vnútornú pohodu,“ uzavrel príhovor brigádny generál Svoboda.


Nový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstvaNový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstvaNový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstvaNový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstvaNový veliteľ vzdušných síl pozdravil príslušníkov veliteľstva

Autor: rtm. Zuzana Mildeová , Foto: autor - Dátum: 08.08.2017
Čítanosť: 5728
Verzia pre tlač

Skočiť na menu