Spomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstania


Spomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstania

Dňa 28. augusta 2019 sa príslušníci Taktického krídla Sliač na čele so zastupujúcim náčelníkom štábu taktického krídla majorom Petrom Čajnákom podieľali na zabezpečení spomienkových osláv 75. výročia Slovenského národného povstania v meste Sliač.


Pietne akty prebiehali pri Pamätníku padlých v I. a II. svetovej vojne,
Pomníku obetiam SNP na cintoríne v Hájnikoch a pri Pamätníku povstaleckých letcov v kúpeľoch Sliač, ktoré sa nachádzajú v meste Sliač. Pietnych aktov sa zúčastnili predstavitelia verejnej správy primátorka mesta Sliač Ľubica Balgová, predseda Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov v Banskej Bystrici Ján Pacek a ďalší významní hostia. Spoločne tak vyjadrili úctu a poďakovanie hrdinským povstaleckým vojakom.


Spomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstaniaSpomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstaniaSpomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstaniaSpomienkové stretnutie v meste Sliač pri príležitosti 75. výročia Slovenského národného povstania

Autor: tk Sliač , Foto: tk Sliač - Dátum: 04.09.2019
Čítanosť: 3528
Verzia pre tlač

Skočiť na menu