Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Zdokonažovacia príprava velitežstva a štábu


Zdokonažovacia príprava velitežstva a štábu
Príslušníci velitežstva a štábu práporu podpory velenia v rámci plánovaných výcvikových aktivít v mesiaci október, absolvovali dňa 7. októbra 2019 zdokonažovaciu prípravu štábu v priestoroch pechotnej strelnice Lipovník.
Ciežom zdokonažovacej prípravy bolo zvýši praktické zručnosti v streleckej, zdravotníckej a spojovacej príprave. Strelecká príprava bola zameraná na zvyšovanie zručností v strežbe z pištole CZ P-09 a samopalu vz. 58V na krátku vzdialenos, zdravotnícka príprava bola zameraná na podanie prvej pomoci zranenému, spojovacia príprava na zvládnutie činnosti pri nalaďovaní frekvencií s rádiostanicou RF-1301, zásady a postupy pri nadväzovaní spojenia a samotné vedenie rádiovej komunikácie.
Zdokonažovacia príprava bola zároveň prípravou na preverenie príslušníkov štábu zo základných bojových zručností. Na záver zdokonažovacej prípravy riadiaci zamestnania vyhodnotil jednotlivé cvičenia a poďakoval príslušníkom štábu za prístup k splneniu úloh.

Zdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábuZdokonažovacia príprava velitežstva a štábu

Autor: npor. Mgr. źuboš DETKO , Foto: npor. Mgr. źuboš DETKO - Dátum: 07.10.2019
Čítanos: 4086
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share