Preskocit navigáciu

13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.


13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.

Dňa 5. apríla 2024 Mládež Slovenského Červeného kríža organizovala „Deň záchrancov 2024“. Pri tejto príležitosti príslušníci 13. mechanizovaného práporu z Levíc prezentovali prácu Ozbrojených síl SR širokej verejnosti, ktorá prejavila záujem o vstup do našich radov. Záujemcom sme priblížili informácie o podmienkach a možnostiach vstupu do Ozbrojených síl Slovenskej Republiky s možnosťou štúdia na Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši.

Poskytli sme informácie o prijímacom procese, vysvetlili možnosti kariérneho rastu, informovali o benefitoch zamestnávateľa a možnosti uplatnenia ich ambícií v našich radoch pri súčasnom napredovaní Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Milo nás prekvapilo množstvo otázok od občanov, no viac záujem o službu v našich radoch.


13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.13. Mechanizovaný prápor participoval na verejnom podujatí „Deň záchrancov v Leviciach“.

Autor: 13.mpr , Foto: 13.mpr - Dátum: 09.04.2024
Čítanosť: 220
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share