Preskocit navigáciu

Hlavní predstavitelia Ozbrojených síl SR rokovali v Trenčíne


Hlavní predstavitelia Ozbrojených síl  SR rokovali v Trenčíne

V stredu 8. septembra 2010 sa na veliteľstve pozemných síl OS SR, uskutočnila Vojenská rada náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky (GŠ OS SR). Vojenskej rady sa zúčastnili velitelia operačných veliteľstiev a náčelníci štábov GŠ OS SR.
Náčelníka Generálneho štábu generála Ľubomíra Bulíka ako aj ostatných členov vojenskej rady privítal veliteľ pozemných síl generálmajor Jaroslav Vývlek. Predmetom rokovania Vojenskej rady bolo prejednanie vnútorného organizačného členenia zväzkov, útvarov, jednotiek, úradov a zariadení OS SR k 31.12.2011 ako aj ďalšie pôsobenie Ozbrojených síl SR v operácii ISAF v Afganistane a iné úlohy, ktoré sú postavené pred ozbrojené sily.
Po skončení vojenskej rady sa delegácia presunula do priestorov trenčianskeho výstaviska Expo Centre, kde si prezreli statické ukážky Centra výnimočnosti pre oblasť likvidácie výbušných prostriedkov a neskôr sa presunuli do priestorov prevádzky špeciálneho skúšobníctva v Lieskovci pri Dubnici nad Váhom, kde si mohli prezrieť dynamické ukážky súvisiace s muníciou.


Hlavní predstavitelia Ozbrojených síl SR rokovali v TrenčíneHlavní predstavitelia Ozbrojených síl SR rokovali v TrenčíneHlavní predstavitelia Ozbrojených síl SR rokovali v TrenčíneHlavní predstavitelia Ozbrojených síl SR rokovali v Trenčíne

Autor: kpt. Mgr. Lenka Bušová , Foto: rtm. Róbert Hložka - Dátum: 08.09.2010
Čítanosť: 12253
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share