Preskocit navigáciu

Členovia vojenskej rady rokovali v Rožňave


Členovia vojenskej rady rokovali v Rožňave
V piatok 29. októbra 2010 sa v priestoroch práporu radiačno chemickej a biologickej ochrany (prchbo) v Rožňave, konalo výjazdové zasadanie vojenskej rady veliteľa pozemných síl, na ktorom  veliteľ pozemných síl generálmajor Ján Salaganič všetkých privítal a zahájil rokovanie.

Na programe rokovania vojenskej rady boli štandardné body rokovania podľa plánu práce vojenskej rady ako aj vyhodnotenie zovšeobecnenia poznatkov z previerky pohotovosti síl, prejednávanie personálneho zámeru kľúčových pozícii v pozemných silách, zámery rotácii jednotiek pozemných síl v medzinárodnom krízovom manažmente.

V závere rokovania boli účastníkom rady predstavené ukážky materiálneho vybavenia síl a prostriedkov. V rámci návštevy práporu sa veliteľ pozemných síl zaujímal o hospodárenie s materiálom a vykonanie jeho inventarizácie ako i o prípravu techniky, osôb a materiálu na zimnú prevádzku.
 

Členovia vojenskej rady rokovali v RožňaveČlenovia vojenskej rady rokovali v RožňaveČlenovia vojenskej rady rokovali v RožňaveČlenovia vojenskej rady rokovali v Rožňave

Autor: Sekretariát velPS , Foto: Sekretariát velPS - Dátum: 29.10.2010
Čítanosť: 11071
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share