Preskocit navigáciu

Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci


Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci


Spolupráca Ženijného práporu pozemných síl s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci má svoju niekoľkoročnú tradíciu. Tak ako po iné roky aj dnes, 20. decembra navštívili ženisti zo Serede klientov tohto zariadenia, aby im odovzdali vianočné darčeky od príslušníkov Ženijného práporu. Tí im za odmenu zahrali predstavenie Traja králi, zarecitovali vlastné básne a poukazovali priestory, v ktorých žijú. Stretnutie bolo príjemné pre obe strany, milé fotky budú pamiatkou na stretnutie pre všetkých zúčastnených. Na záver obdržali vojaci vlastnoručne zhotovené darčeky od klientov ústavu a vzájomne si popriali spokojné prežitie vianočných a novoročných sviatkov.
Domov sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci poskytuje celoročnú a dennú starostlivosť klientom vo veku od dojčenského veku až do 45 rokov s primárnou diagnózou mentálna retardácia. Ženijný prápor pozemných síl v Seredi udržiava s týmto zariadením viac ako 17- ročnú spoluprácu. Spoločné stretnutia sa uskutočňujú k Vianočným sviatkom . V Medzinárodnému dňu detí neposlednom rade príslušníci práporu pomáhajú aj pri organizácii akcie „Zlatá rybka“ čo je medzinárodná súťaž družstiev mentálne postihnutých v lovení rýb .


Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci Vianoce s Domovom sociálnych služieb pre deti a dospelých v Štrkovci

Autor: nrtm. Martin Siekela , Foto: nrtm. Martin Siekela - Dátum: 20.12.2010
Čítanosť: 15069
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share