Preskocit navigáciu

Dobrovoľná finančná zbierka pozostalej rodine rtn. Stanislava KOZÁKA


Dobrovoľná finančná zbierka pozostalej rodine rtn. Stanislava KOZÁKA

Vážená pani Kozáková,

s hlbokým zármutkom sme prijali správu, že  dňa 25. februára 2011 nás navždy opustil Váš manžel a náš vynikajúci kolega rotný Stanislav KOZÁK.  
Veľmi ťažko sa hľadajú slová a spôsoby, ktorými by bolo možné zmierniť Váš bôľ a smútok, ktorý prežívate v týchto chvíľach.
 Skromným vyjadrením spolupatričnosti a prejavom hlbokej sústrasti nech je výťažok dobrovoľnej finančnej zbierky vo výške 1.700 eur, na ktorú prispeli príslušníci 2. mechanizovanej brigády. 
          Aj takýmto spôsobom chcem poďakovať Vášmu manželovi za jeho prácu v prospech 2. mechanizovanej brigády a Vám za jeho podporu pri napĺňaní poslania profesionálneho vojaka.

S úctou,

                                 plukovník generálneho štábu Ing. Karol NAVRÁTIL
                                                       veliteľ 2. mechanizovanej brigády

 

Týmito slovami a odovzdaním výťažku z dobrovoľnej finančnej zbierky prijal 10. marca 2011 veliteľ 2. mechanizovanej brigády pani manželku nebohého príslušníka 2. mechanizovanej brigády rotného Stanislava Kozáka, ktorý zahynul pri dopravnej nehode, vracajúc sa z plnenia služobných povinností z posádky Michalovce.
Manželka, synovia nebohého kolegu a veliteľ 2. mechanizovanej brigády vyjadrujú úprimné poďakovanie všetkým príslušníkom brigády, jej podriadených útvarov a jednotiek, a všetkým príslušníkom ozbrojených síl Slovenskej republiky za prejavy sústrasti a poskytnutú pomoc rodine nebohého rotného Stanislava Kozáka.
Písomné prejavy sústrasti od príslušníkov 2. mechanizovanej brigády ako aj predstaviteľov pozemných síl OS SR boli zhromaždené do Kondolenčnej knihy, ktorá bola odovzdaná pani Kozákovej.

 



Autor: SD os sk 2.mb , Foto: ilustračné - Dátum: 10.03.2011
Čítanosť: 13923
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share