Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie veliteľa nitrianskej brigády


Veliteľské zhromaždenie veliteľa nitrianskej brigády

Dňa 23. marca 2011 otvoril svojím príhovorom veliteľ nitrianskej protilietadlovej raketovej brigády plukovník Vladimír Kováč dvojdenné veliteľské zhromaždenie za prítomnosti hlavných funkcionárov veliteľstva a podriadených jednotiek brigády.

Cieľom zhromaždenia bolo vykonať vyhodnotenie splnenia úloh za VR 2010, objasniť hlavné úlohy pre rok 2011. Na záver vyhodnotenia boli pamätným listom odmenení najlepší príslušníci jednotiek a veliteľstva plrb. Veliteľské zhromaždenie pokračovalo prednáškami a prezentáciami týkajúcimi sa drogovej prevencie, zásad nosenia výstroje a pripravovaných noviel zákonov č. 328/2002 a č. 346/2005 Z. z.

Druhý deň zhromaždenia pokračoval zaujímavými prednáškami, ktorých obsahom bola história a súčasnosť misie UNFICYP, zásady používania technických prostriedkov a OUS, poznatky a skúsenosti z výcviku základných bojových zručností, skúseností z certifikácie 1.plč/1.plbat, stredná oprava PLRK S-300PMU, vykonávanie hliadkovej činnosti a preventívno-bezpečnostných akcií a skúsenosti z vykonaných čiastkových nácvikov uvádzania brigády do bojovej pohotovosti.

http://www.vvzs.mil.sk/4086/fotogaleria.php?album=513

 



Autor: plrb , Foto: plrb - Dátum: 24.03.2011
Čítanosť: 22413
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share