Preskocit navigáciu

Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl


Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl

Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť v utorok 12. apríla 2011 navštívili Veliteľstvo pozemných síl OS SR v Trenčíne. Predsedu výboru Martina Fedora spolu s Pavlom Hladkým a tajomníkom výboru, prijal zástupca veliteľa pozemných síl brigádny generál Ondřej Novosad.
Poslancom Národnej rady SR brigádny generál Novosad predniesol brífing o prioritách a hlavných úlohách pozemných síl v roku 2011. Ozrejmil aj otázky plnenia Cieľov síl a úloh spojených s krízovým manažmentom.
Dôležitým bodom rokovania bolo oboznámenie poslancov s priebehom plnenia úloh strategického hodnotenia obrany u pozemného komponentu, na ktorom sa PS OS SR podieľajú.
V závere svojej prezentácie brigádny generál Novosad delegácii NR SR ozrejmil a j zdrojový rámec, ktorý PS OS SR majú na plnenie úloh vo výcvikovom roku 2011.


Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl Poslanci NR SR na Veliteľstve pozemných síl

Autor: kpt. Mgr. Lenka Bušová , Foto: rtm. Martin Tomáš - Dátum: 12.04.2011
Čítanosť: 12981
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share