Preskocit navigáciu

Výcvik uvoľňovacích družstiev


Výcvik uvoľňovacích družstiev

V dňoch 26. - 29. apríla 2011 bola na posádkovom cvičisku Lipovník vykonaná sústredená príprava uvoľňovacích družstiev 1. mechanizovanej brigády.
Cieľom zamestnania bolo precvičiť a zdokonaliť osádky jednotlivých útvarom 1. mb v uvoľňovaní zapadnutej techniky. Celodenné daždivé počasie v prvý deň výcviku zabezpečilo reálne podmienky jednotlivých situácií, s ktorými si museli uvoľňovacie družstvá poradiť a zabezpečiť uvoľnenie zapadnutej techniky a jej odsun.
Uvoľňovacia čata z prlogp Topoľčany zabezpečila pre cvičiacich teoretickú aj praktickú prípravu, ktorá zdokonalila ich zručnosti a pripravila zúčastnených na záverečné kontrolné cvičenie, ktoré potvrdilo pripravenosť a profesionalitu jednotlivých osádok pre plnenie úloh v náročných podmienkach v prospech vlastných útvarov ako aj v prospech OS SR.


Výcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstievVýcvik uvoľňovacích družstiev

Autor: npor. Mgr. Gabriela Škvareninová , Foto: npor. Mgr. Gabriela Škvareninová - Dátum: 29.04.2011
Čítanosť: 20149
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share