Preskocit navigáciu

3. priorita veliteľa brigády splnená na 80%


3. priorita veliteľa brigády splnená na 80%

Rozvíjanie fyzickej pripravenosti príslušníkov brigády bolo začiatkom výcvikového roka 2011 definované ako jedna z hlavných priorít veliteľa 2.mb.
Ako sa hovorí v zdravom tele zdravý duch preto je našim spoločným úsilím vytvoriť príslušníkom brigády potrebné podmienky pre rozvoj svojich fyzických predpokladov, ktoré im umožnia dostatočne si zvýšiť a čo je dôležitejšie dlhodobo si udržať fyzickú kondíciu. 
Dnes 16.9.2011 sa uskutočnilo v poradí už tretie  preskúšanie fyzickej pripravenosti vojakov  veliteľstva 2. mechanizovanej brigády a priamo podriadených jednotiek dislokovaných v posádke Prešov.
Preskúšania sa zúčastnilo 6 PrV, z ktorých štyria boli hodnotení výborne a dvaja veľmi dobre. Nízka účasť však nesvedčí o nezáujme vojakov o túto oblasť, práve naopak 75% príslušníkov veliteľstva 2.mb už preskúšanie absolvovalo s veľmi dobrými výsledkami.
Pre zvyšné percento zatiaľ nezúčastnených sú plánované ešte dva termíny  v mesiaci október, po ktorých s vysokou pravdepodobnosťou skonštatujeme, že priorita veliteľa 2.mb bola splnená v plnom rozsahu.


preskúšaniepreskúšaniepreskúšaniepreskúšanie

Autor: DSV 2.mb , Foto: 2.mb - Dátum: 16.09.2011
Čítanosť: 10957
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share