Preskocit navigáciu

Útok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obrany


Útok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obrany
Športujúcich profesionálnych vojakov, ktorí sa zúčastnili majstrovstiev OS SR vo florbale prišiel osobne povzbudiť i minister obrany Ľubomír Galko. Na dvojdňové majstrovstvá, ktoré sa konali v športovom areáli v Trenčíne, minister obrany zavítal v piatok 4. novembra 2011.
 Okrem povzbudzovania športujúcich profesionálnych vojakov v semifinálových zápasoch,   si minister obrany osobne  zmeral  svoje sily v exhibičnom zápase s predchádzajúcim držiteľom putovného pohára veliteľa pozemných síl (PS), ktorým bol prápor podpory velenia  PS Trenčín.
 
V štvrtých majstrovstvách OS SR vo florbale sa najlepšie umiestnilo družstvo zo Základne mobilných komunikačných a informačných systémov (MOKIS ) Ružomberok, na druhom mieste sa umiestnilo družstvo z Veliteľstva pozemných síl Trenčín a tretie miesto získal ženijný prápor PS zo Serede. Z tohto ročných majstrovstiev vo florbale,  putovný pohár veliteľa pozemných síl teda poputuje   do Ružomberka na Základňu MOKIS .
 
Zároveň okrem najlepších družstiev boli vyhlásené i ďalšie kategórie. V kategórii najproduktívnejší hráč turnaja, sa zvíťazil rotmajster  Andrej Podpera z práporu podpory velenia PS, najlepším  strelcom turnaja sa stal rotný Tomáš Minárik  taktiež z práporu velenia PS  a v najlepším  brankárom  sa stal rotný Roman Soják zo základe MOKIS. Ocenenia vo forme pamätných pohárov najlepším družstvám ako aj hráčom odovzdal veliteľ práporu podpory velenia podplukovník Vladimír Grišlo. Najlepší  športovci turnaja  boli ocenení pohárom ministra obrany.  
 
Dvojdňové majstrovstvá  OS SR vo frolbale, ktoré zorganizovali pozemné sily sa uskutočnili už po štvrtý krát. Svoje zastúpenie na turnaji mali nielen pozemné sily, ale svoje sily sa odhodlali preukázať i zo síl výcviku a podpory, vzdušných síl ako aj ďalšie družstvá z ministerstva obrany a generálneho štábu. Celkovo sa turnaja zúčastnilo 16 družstiev a hralo sa podľa propozícii a platných pravidiel florbalu.
 

Útok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obranyÚtok a obranu na športovom poli prišiel povzbudiť minister obrany

Autor: kpt. Lenka Bušová , Foto: nrtm. Ing. Peter Lehocký - Dátum: 04.11.2011
Čítanosť: 9895
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share