Preskocit navigáciu

Na certifikačnom cvičení aj minister obrany - avízo


Na certifikačnom cvičení aj minister obrany - avízo

V utorok 12. júna 2007 o 14:00 hod. sa minister obrany František Kašický vo Vojenskom výcvikovom priestore Lešť zúčastní na certifikačnom cvičení 11. mechanizovaného práporu Martin a národného podporného prvku Hlohovec.

 

Certifikácia je vrcholom afirmačného procesu, ktorý má prispôsobiť pripravenosť našich jednotiek vysielaných do medzinárodného krízového manažmentu podľa štandardou NATO. Cieľom je, aby naša jednotka mohla byť samostatne nasadená spolu s ktoroukoľvek inou jednotkou aliancie. Martinský prápor získa certifikáciu podľa štandardou NATO ako prvý v ozbrojených silách SR. Súčasne sa certifikuje aj národný podporný prvok Hlohovec, ktorý bude môcť byť takisto nasadený v rámci ktorejkoľvek jednotky NATO pričom bude zabezpečovať kompletnú logistickú podporu pre prápor.

 

Novinári sa musia akreditovať najneskôr do pondelka 11. júna 2007 do 12:00 hod. na emailovej adrese tlacove@mod.gov.sk. Potrebné údaje: názov redakcie, meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska, rodné číslo, číslo občianskeho preukazu a typ a evidenčné číslo vozidla.

Príchodov novinárov do vojenského priestoru najneskôr do 13:45 hod.

 

Kontaktná osoba:   dôstojník pre styk s verejnosťou 1.mechanizovanej brigády

                                npor.Mgr. Gabriela kvareninová tel.: 0907 358 616

 

Zdroj: tlačové oddelenie MO SR


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: Turčan Ján - Dátum: 12.06.2007
Čítanosť: 11040
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share