Preskocit navigáciu

Z Kamenice nad Cirochou zazneli výstrely z tankov


Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov
Z vojenského výcvikového priestoru v Kamenici nad Cirochou sa opäť rozozvučali tankové strely. Ostrých strelieb tankovej roty 21. zmiešaného mechanizovaného práporu v Trebišove sa aktívne zúčastnil aj veliteľ pozemných síl OS SR generálmajor Ján Salaganič. V priestore vojenského obvodu ho privítal veliteľ 2.mechanizovanej brigády plukovník  gšt. Karol Navrátil.
 
Počas intenzívneho  výcviku tankovej roty, ktorý sa uskutočnil  v uplynulých dňoch bolo precvičené i vedenie bojových vozidiel v zložitých terénnych podmienkach a streľby z ručných zbraní jednotlivcov. Jednotlivé pracoviská si prešiel i veliteľ pozemných síl, ktorý zároveň osobne absolvoval streľbu z tanku T -72 a streľbu z protilietadlového guľometu na pozemné ciele.
 
Generálmajor Salaganič vyjadril spokojnosť so samotnou prípravou ako aj realizáciou tankových strelieb. Poďakoval príslušníkom tankovej roty pod velením kapitána Jozefa Horvátha, za vynaložené úsilie nie len počas aktuálne realizovaných strelieb z tanku T-72, ale hlavne za udržanie požadovaných zručností u obslúh tankov.
 
 

Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov Z Kamenice nad Cirochou  zazneli výstrely z tankov

Autor: Sekretariát Vel PS , Foto: Sekretariát Vel PS - Dátum: 25.11.2011
Čítanosť: 9970
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share