Preskocit navigáciu

Rozdali si to vo vianočnom futbalovom turnaji


Rozdali si to vo vianočnom futbalovom turnaji

V meste Topoľčany sa stalo už tradíciou, že v predvianočnom čase sa stretávajú ľudia pracujúci v organizáciách a spoločnostiach mesta na priateľskom halovom futbalovom turnaji. Medzi pozvanými mužstvami nechýbali na VIII. ročníku ani príslušníci 1. mechanizovanej brigády.

Vianočný futbalový turnaj sa uskutočnil dňa 9. decembra 2011 v mestskej športovej hale pod záštitou primátora mesta Topoľčany . Celkovo sa na turnaji stretlo 18 mužstiev, kde sa hralo v štyroch skupinách každý s každým.

Vojaci vo svojej skupine dvakrát remizovali, raz prehrali, čo im aj tak umožnilo postup do ďalšej časti turnaja. V ďalších zápasoch boli ako na hojdačke, najskôr prehrali, potom vyhrali, čo im nakoniec prinieslo umiestnenie v prvej osmičke. 

Turnaj sa niesol vo vianočnej atmosfére, ktorá vyvrcholila slávnostným odovzdávaním cien. Význam tejto akcie spočíval v tom, že účastníci turnaja sa počas prestávok mohli oboznámiť s činnosťou a prácou organizácií v civilnom sektore. V neposlednom rade si odniesli domov plno zážitkov a nových priateľstiev. Vojaci dúfajú, že takejto príjemnej akcie sa budú môcť zúčastniť aj v budúcom roku.


TOPVARTOPVAR

Autor: St. dôstojník 1.mb , Foto: rtn. Bc. Jozef Kuchárik - Dátum: 09.12.2011
Čítanosť: 10993
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share