Preskocit navigáciu

Zavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigády


Zavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigády

V posledný pracovný deň roku 2011, počas slávnostného nástupu príslušníkov veliteľstva a štábu 2. mechanizovanej brigády, veliteľ brigády plukovník gšt. Ing. Karol NAVRÁTIL v krátkosti bilancoval uplynulý výcvikový rok a udalostí, ktoré ho sprevádzali a zásadne ovplyvnili život celej brigády a všetkých jej priamo podriadených útvarov a jednotiek. V závere vystúpenia veliteľ brigády ďakoval všetkým príslušníkom 2. mechanizovanej brigády za pozitívny podiel práce každého jej príslušníka v prospech celých Ozbrojených síl Slovenskej republiky.
Slávnostný nástup bol ukončený udelením Pamätnej medaily Náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky III. stupňa zamestnankyni Alene BIBKOVEJ, ktorá sa na Silvestra dožíva významného životného jubilea.
Posledný pracovný deň v roku bol pre rotmajstra Bc. Vladimíra BARANA a zamestnanca  Ing. Jána FUTEJA zároveň aj posledným pracovným dňom v služobnom a pracovnom pomere, lebo k 31.12.2011 odchádzajú do zaslúženého dôchodku.
Veliteľ brigády pamätným listom vyjadril odchádzajúcim príslušníkom svoje poďakovanie za ich profesný a ľudský prínos v prospech útvarov a jednotiek, kde pôsobili.
V závere slávnostného nástupu plukovník gšt. Ing. Karol NAVRÁTIL všetkým prítomným zaželal pokojné prežitie Silvestra a šťastné vykročenie do nového roku 2012.


Zavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigádyZavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigádyZavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigádyZavŕšenie výcvikového i občianskeho roku u 2. mechanizovanej brigády

Autor: DSV 2.mb , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 30.12.2011
Čítanosť: 10226
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share