Preskocit navigáciu

Začatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mb


Začatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mb

Štátnou hymnou SR a prečítaním Rozkazu prezidenta Slovenskej republiky k 19. výročiu vzniku Slovenskej republiky začal u veliteľstva 2. mechanizovanej brigády výcvikový rok 2012.

V rámci slávnostného zhromaždenia boli vyhlásené personálne rozkazy o povýšení a  ustanovení do funkcií.

V ďalšej časti spoločného zhromaždenia prezentoval plukovník Martin MICHALKO ciele a rozhodujúce úlohy 2. mechanizovanej brigády vo výcvikovom roku 2012 a spôsob ich realizácie. Pripomenul náročné podmienky, týkajúce sa negatívnych následkov finančnej a hospodárskej krízy, v ktorých budú plánované úlohy plnené v rozsahu obmedzených finančných prostriedkov.
Svoje vystúpenie ukončil slovami:
„Dámy a páni, je pred nami zložitý rok tak, ako boli aj tie predchádzajúce, avšak s nádejou, že bude tým prelomovým, v ktorom sa postupnými, rozumne pripravenými krokmi začnú reálne odstraňovať deficity, ktoré všetci pociťujeme v oblasti obstarávania materiálu, výzbroja a techniky, zabezpečenia potrebnej a vhodnej infraštruktúry tak, aby sme sa mohli bez rušivých vplyvov všetci sústrediť len na podstatu našej práce a to obranu záujmov Slovenskej republiky a jej deklarovaných spojencov.
Želám Vám a Vašim blízkym v mene veliteľa 2. mechanizovanej brigády aj v mene svojom všetko len to najlepšie, šťastie, zdravie, mnoho úspechov a spokojnosti v pracovnom aj osobnom živote.“


Začatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mbZačatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mbZačatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mbZačatie nového výcvikového roku 2012 na veliteľstve 2.mb

Autor: DSV , Foto: DSV - Dátum: 02.01.2012
Čítanosť: 10577
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share