Preskocit navigáciu

Streľby na Kamennej Porube


Streľby na Kamennej Porube

Sychravé počasie a teploty pohybujúce sa pod nulou sprevádzali  strelecký nácvik z ručných zbraní profesionálnych vojakov veliteľstva pozemných síl ozbrojených síl SR. Občas sa zdalo, že sa počasie umúdrilo a spoza mrakov vykuklo slniečko aj na strelnicu na Kamennej Porube, kde sa strelecký nácvik dňa 5.marca 2008 vykonával.

Ani vrtochy počasia nenarušili organizáciu a priebeh strelieb, na ktorých sa zúčastnilo viac ako 60 profesionálov z trenčianskeho veliteľstva pozemných síl. Aj sám veliteľ pozemných síl generálmajor Maxim a jeho zástupca brigádny generál Salaganič si vyskúšali svoje strelecké zručnosti. Vysoké hodnosti neubrali generálom v ich praktických návykoch získaných počas predchádzajúcej kariéry profesionálneho vojaka a predviedli tak svoju profesionalitu ostatným účastníkom streleckého nácviku, čím ukázali, že je dôležité neustále využívať každú príležitosť na zdokonaľovanie svojich nielen teoretických, ale najmä praktických skúseností a schopností.

 

Text a foto: mjr. Voštiar


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: Turčan Ján - Dátum: 05.03.2008
Čítanosť: 12161
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share