Preskocit navigáciu

Veliteľ pozemných síl sa zaujíma o pripravujúcu sa strážnu jednotku


Veliteľ pozemných síl sa zaujíma o pripravujúcu sa strážnu jednotku

        Dňa 23.februára 2012 navštívil veliteľstvo 2.mechanizovanej brigády veliteľ pozemných síl generálmajor SALAGANIČ. Záujmom jeho návštevy bol pribiehajúci odborný výcvik  pripravujúcej sa strážnej jednotky s plánovaným nasadením v mesiaci jún 2012.
        Veliteľa pozemných síl na pôde brigády privítal z dôvodu neprítomnosti veliteľa brigády náčelník personálneho manažmentu major MOLČAN.
Brífing s aktuálnymi informáciami o pribiehajúcom výcviku jednotky a hlavné fakty a detaily výcviku poskytol veliteľovi pozemných síl zastupujúci náčelník oddelenia kapitán Trojan, ktorý odborne zodpovedá za prípravu jednotky.
        Otázky generálmajora SALAGANIČA smerovali k prípadným problémov  zisteným počas prebiehajúceho výcviku, ktoré zodpovedal veliteľa pripravovanej jednotky kapitán BRINČEK.
        Ďalšie kroky veliteľa pozemných síl viedli na pracovisko oddelenia spravodajstva a elektronického boja kde pripravovaný personál strážnej jednotky, NSE a HQ júnovej rotácie študoval neutajované dokumenty súvisiace s operačnou úlohou nasadenia.
         V závere svojej návštevy sa veliteľ pozemných síl zaujímal o novozriadené pracovisko koncového registra u 2.mb a jeho funkčnosť.


Návšteva veliteľa PS u  veliteľstva 2.mbNávšteva veliteľa PS u  veliteľstva 2.mb

Autor: npor. Ing. Jana Téglašiová - SD 2.mb , Foto: Odd. G-2 - Dátum: 23.02.2012
Čítanosť: 9689
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share