Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie veliteľa 12. mechanizovaného práporu


Veliteľské zhromaždenie veliteľa 12. mechanizovaného práporu Dňa 27. februára 2012 bolo v priestoroch 12. mechanizovaného práporu (12. mpr) vykonané veliteľské zhromaždenie veliteľa 12. mpr. Zamestnanie bolo rozdelené do dvoch častí, kde prvá časť bola zahájená podaním hlásenia zástupcovi veliteľa 1. mechanizovanej brigády (1.mb) plukovníkovi Zoltánovi IBOŠOVI a po pozdrave nasledovala štátna hymna Slovenskej Republiky.
Otvorenie veliteľského zhromaždenia vykonal veliteľ 12. mpr podplukovník Peter ONDREJKA, kde v úvode privítal všetkých účastníkov zamestnania po ktorom nasledovalo vyhodnotenie splnenia priorít a úloh spojením s rozborom plnenia úloh vo výcvikovom roku 2011 (VcR 2011) po jednotlivých oblastiach kde konštatoval, že napriek limitujúcimi finančnými zdrojmi a prostriedkami sa značným úsilím príslušníkom 12. mpr stanovené úlohy a ciele podarilo splniť.
V ďalšom zhromaždenie pokračovalo vystúpením zástupcu veliteľa 1. mb, kde vykonal vyhodnotenie VcR 2011 na ktorom vyzdvihol dobré stánky plnenia úloh, ale poukázal aj na nedostatky z ktorých sa vo VcR 2012 budeme musieť vyvarovať.
Na záver svojho vystúpenia poprial všetkým veľa zdravia, šťastia a pracovných úspechov pri plnení cieľov a rozhodujúcich úloh vo VcR 2012.
      Po vystúpení ZV 1. mb nasledovalo vyhodnotenie služobnej a pracovnej disciplíny za VcR 2011, objasnenie cieľov a rozhodujúcich úloh plnených 12. mpr vo VcR 2012. V závere prvej časti boli stanovené zásady výkonu dozornej služby v podmienkach 12. mpr.
      Druhá praktická časť veliteľského zhromaždenia začala praktickou ukážkou zásad vedenia dokumentácie, zabezpečenia skladísk zbraní a zásadami vykonávania kontrolnej činnosti zbraní a munície. Ďalej pokračovala praktická ukážka organizácie a vykonávania predbojových nácvikov v podmienkach 12. mpr. Na záver veliteľského zhromaždenia bola vykonaná praktická ukážka prípravy na zamestnanie budúceho dňa a činnosťou jednotky v deň zamestnania.

Veliteľské zhromaždenie Veliteľské zhromaždenie Veliteľské zhromaždenie Veliteľské zhromaždenie Veliteľské zhromaždenieVeliteľské zhromaždenie

Autor: npor. Jozef CABADAJ , Foto: npor. Jozef CABADAJ - Dátum: 27.02.2012
Čítanosť: 10985
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share