Preskocit navigáciu

Profesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyne


Profesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyne

Profesionálni vojaci veliteľstva pozemných síl a práporu podpory velenia nezabudli na svoje kolegyne a 8. marca si spoločným stretnutím uctili ich sviatok – Medzinárodný deň žien.

V úvode stretnutia sa veliteľ pozemných síl generálmajor Ján Salaganič poďakoval všetkým ženám za prácu, ktorú odvádzajú v prospech pozemných síl.
Služba a práca žien v ozbrojených silách je v porovnaní s inými povolaniami špecificky náročná, vyžaduje v nejednom prípade veľkú obetavosť a odriekanie. Napriek tomu dnes mnohé ženy v ozbrojených silách zastávajú plnohodnotne funkcie, ktoré sa donedávna považovali za mužskú doménu, zdôraznil veliteľ pozemných síl.

Krátke spoločné stretnutie sa nieslo v duchu priateľskej atmosféry, kde na chvíľu pracovné a služobné povinnosti išli stranou.


Profesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyneProfesionálni vojaci pozemných síl nezabudli na svoje kolegyne

Autor: Sekretariát VelPS , Foto: rtm. Róbert Hložka - Dátum: 08.03.2012
Čítanosť: 9841
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share