Preskocit navigáciu

Vojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v Afganistane


Vojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v Afganistane
V poradí už osemnásta rotácia príslušníkov ozbrojených síl operácie ISAF Afganistan, sa 9. marca 2012 v priestoroch 21. zmiešaného mechanizovaného práporu v Trebišove,  rozlúčila  pred odchodom k plneniu úloh mimo územia Slovenskej republiky.
 
S vojakmi sa osobne prišiel rozlúčiť veliteľ pozemných síl OS SR  generálmajor Ján Salaganič, ktorý je za prípravu jednotiek zodpovedný, brigádny generál Jindřich Joch z Generálneho štábu OS SR a taktiež veliteľ 2. mechanizovanej brigády plukovník gšt. Karol Navrátil.
 
Do priestoru nasadenia - Kandahár a Tarin Kowt v Afganistane, v najbližších dňoch  odíde plniť úlohy 147 profesionálnych vojakov prevažne z podriadenosti 2. mechanizovanej brigády.
 
Okrem splnenia strážnych úloh na vstupných kontrolných bodoch základní, budú dvaja profesionálni vojaci spomínanej osemnástej rotácie zabezpečovať plnenie úloh v skupinách provinčných rekonštrukčných tímoch a ďalší štyria vojaci budú pôsobiť priamo na veliteľstve operácie ISAF.
 
 
 

Vojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v AfganistaneVojenská rozlúčka s osemnástou rotáciou do operácie ISAF v Afganistane

Autor: Sekretariát Vel PS, 21.zmpr-npor. Rastislav Kentoš , Foto: rtm. Róbert Hložka - Dátum: 09.03.2012
Čítanosť: 15945
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share