Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Vyhlásenie o prístupnosti

Turnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKIS


Turnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKIS
Dňa 23.3.2012 sa uskutočnil prvý ročník turnaja o putovný pohár Veliteľa ZaMKIS. O víťazstvo bojovali družstvá: ZaMKIS 1, ZaMKIS 2, Opravárenského práporu Martin a Personálneho úradu v Liptovskom Mikuláši. Bohužiaľ účasť na poslednú chvíľu odriekli tímy z Trenčína.
 
Turnaj otvoril veliteľ ZaMKIS podplukovník Ing. Štefan POBIJAK a poprial súťažiacim veľa úspechov. Vzápätí vymenil uniformu za dres a posilnil útočné rady ZaMKIS 1. Zápasy prebiehali v priateľkom duchu, aj keď športovým emóciám sa nedalo vyhnúť. Domáce družstvá mali jednoznačne podporu publika, ktoré vytvorilo miestami búrlivú atmosféru. Nakoľko sa zmenil počet prezentovaným družstiev musel sa zmeniť aj hrací systém. Hralo sa preto systémom každý s každým. Následne sa vykryštalizovali dvojice, ktoré si to medzi sebou rozdali o konečné umiestnenie. Turnaj nakoniec po tradične kvalitnom výkone vyhralo družstvo ZaMKIS 1, ktoré počas celého turnaja neprehralo ani jeden zápas. Zahanbiť sa nedalo ani družstvo ZaMKIS 2, ktoré ale doplácalo na svoju nezohratosť. Putovný pohár teda vďaka 1. tímu ostal na domácej pôde. Konečné umiestnenie bolo nasledovné:
 
1 – ZaMKIS 1,
2 – Opravárenský prápor Martin,
3 – Personálny úrad Liptovský Mikuláš,
4 – ZaMKIS 2.
 
Veliteľ potom vyhodnotil turnaj a odovzdal kapitánom trofeje, ktoré si svojimi výkonmi družstvá plne zaslúžili.
 
Poďakovanie patrí Všetkým, ktorý sa podieľali na zabezpečení tejto športovej aktivity po organizačnej aj materiálnej stránke. Ostáva len veriť, že tento turnaj neostane len samostatnou aktivitou, ale bude úspešne pokračovať aj po ďalšie roky a nájde si svoje miesto v kalendári športových podujatí OSSR.

Turnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKISTurnaj o putovný pohár Veliteľa ZaMKIS

Autor: por. Ing. Maroš OMASTA , Foto: slob. Dominik DORNÍK - Dátum: 23.03.2012
Čítanosť: 15503
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share