Preskocit navigáciu

Trenčiansky Festival Dračích Lodí 2012


Trenčiansky Festival Dračích Lodí 2012

Dračia Légia Trenčín aj tento rok organizovala už v poradí štvrtý ročník Trenčianskeho Festivalu Dračích Lodí. Preteku najtímovejšieho športu na svete sa dňa 7. júla 2012 zúčastnili aj príslušníci ZaSKIS, ich rodinní príslušníci, ako aj blízki priatelia.

Doobedňajších hodinách sa predstavili zástupcovia ZaSKIS v dvoch zmiešaných posádkach v rámci podujatia Česko – Slovenského Dragon Boat Grand Prix.

Dragon Boat Grand Prix Trenčín 2012 je celosezónna sútaž pretekov dračích lodí pre amatérske, firemné a fun posádky, ktoré nie sú registrované pre preteky Českého poháru dračích lodí. Súťažiť môžu všetci, či už majú alebo nemajú nejaké skúsenosti, či dokonca ešte v dračej lodi nesedeli. Stačilo mať chuť si zašportovať a pobaviť sa doslova v jednej lodi, v jednom drese! Pretekalo sa na trati dĺžky 200m.

V poobedňajších hodinách sa plynulo pokačovalo pretekom Majstrovstiev Slovenska Dračích Lodí Trenčín 2012, kde sa zúčastnili dve posádky ZaSKIS, ženská posádka (kapitánka - Andrea Rebrošová) a mužská posádka (kapitán – Štefan Čahoj).

Majstrovstvá Slovenska Dračích lodí Trenčín 2012 bol samostatný pretek, organizovaný a hodnotený pod záštitou Slovenskej Asociácie Dračích Lodí (oficiálny člen IDBF). Ženská posádka sa zúčastnila preteku MSR DL kategória Women na 200 m, mužská posádka preteku MSR DL kategória Open na 200 m a zmiešaná posádka preteku MSR DL kategória MIX na 1000 m.

Príslušníci ZaSKIS si z tohto podujatia priniesli cenný pohár za tretie miesto na Majstrovstvách Slovenska Dračích lodí Trenčín 2012.

 

Zloženie posádok:

Ženská posádka:

Andrea Rebrošová (C), Sylvia Zemeková, Miroslava Vaneková, Gabriela Vasková, Jana Košútová, Anna Petrová, Oľga Házová, Michaela Tanáčová, Katarína Jantošová, Martina Iľanovská, Martina Vavrušová, Simona Koreňová, Viktória Hegedusová, Kristína Krchníková, Katarína Štigelová, Zuzana Šistíková, Nikola Kadlecová, Petra Rebrošová, Martina Rebrošová, Karin Vravková a Karolína Peciarová.

Mužská posádka:

Štefan Čahoj (C), Roman Tvaroška, Peter Janura, Martin Haviar, František Jozek, Eduard Vanko, Miroslav Vajzer, Vladimír Križko, Adrián Sokolovský, Michal Karáčoň, Martin Nedúchal, Gabriel Andrejka, Richard Podoba, Michal Iľanovský, Branislav Klubert, Peter Filimpocher, Radovan Brezula, Milan Čipka, Jaroslav Čopík, Branislav Kijanička a Peter Ház.

 


Foto1Foto1Foto1Foto1Foto2Foto2Foto2

Autor: kpt. Štefan Čahoj - Dátum: 19.07.2012
Čítanosť: 15161
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share