Preskocit navigáciu

Trebišovskí vojaci odchádzajú plniť úlohy do Afganistanu - avízo


Trebišovskí vojaci odchádzajú plniť úlohy do Afganistanu - avízo

 

Slávnostný nástup pri príležitosti odchodu vojakov do vojenskej operácie ISAF Afganistan sa uskutoční 7. marca 2013 o 11,00 hod. v priestoroch 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov.

Strážna jednotka slovenského kontingentu o sile dvoch čiat bude najbližších šesť mesiacov plniť strážne úlohy spolu s už nasadenými dvoma čatami na jednej zo vstupných brán základne v Kandaháre. Úlohy strážnej jednotky zahŕňajú nepretržitú kontrolu vstupujúcich osôb a vozidiel do ďalších častí základne, čím zvyšujú ochranu všetkých koaličných jednotiek najväčšej základne NATO na svete.

Vojenský nástup 92 profesionálnych vojakov sa uskutoční za prítomnosti významných predstaviteľov OS SR a rodinných príslušníkov vysielaných profesionálnych vojakov.

Účasť médií vítaná.

Vašu účasť na vojenskom nástupe potvrďte najneskôr do 6. marca 2013 do 12,00 hod. emailom na adrese: erik.vozar@mil.sk a na telefónom čísle 0960/550416, alebo 0960/550401.
Pri potvrdení účasti uveďte údaje osôb (meno, priezvisko, č. OP), ktoré sa zúčastnia vojenského nástupu, z dôvodu vydania povolenia na vstup do vojenského objektu.



Autor: npor. Téglašiová - 2.mb , Foto: ilustračné - Dátum: 04.03.2013
Čítanosť: 8531
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share