Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Veliteľské zhromaždenie veliteľa prlogp


Veliteľské zhromaždenie veliteľa prlogp
Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu logistickej podpory s cieľom zhodnotiť splnenie priorít a rozhodujúcich úloh sa konalo 7. marca v objekte Dukelských kasárni v Prešove.
Po tom čo veliteľ práporu podplukovník Jozef Zekucia privítal hosťa, náčelníka odboru logistiky veliteľstva 2. mechanizovanej brigády podplukovníka Erika Hartmanna a všetkých prítomných, zhodnotil  úlohy predchádzajúceho výcvikového roku 2012. Po pripomenutí cieľov, ktoré boli pred prápor postavené na začiatku roka 2012 sa nimi začal podrobnejšie zaoberať a každý konkrétne vyhodnotil. Poukázal na oblasti, v ktorých prápor vynikol a preukázal vysokú profesionalitu, ale spomenul aj problémové oblasti, v ktorých sa vyskytli nedostatky. V druhej časti objasnil zámer plnenia cieľov a úloh na rok 2013.
Nasledovalo vyhodnotenie oblasti disciplíny a kontrolnej činnosti práporu, ktoré prezentoval náčelník štábu major Ján Farkaš. Náčelník skupiny logistiky kapitán Vladimír Sobek vystúpil s vyhodnotením hospodárenia s majetkom práporu.
V ďalšej časti sa prítomným prihovoril aj náčelník Odboru logistiky Veliteľstva 2. mechanizovanej brigády podplukovník Erik Hartmann, ktorý vo svojom vystúpení ocenil prístup veliteľa práporu k riešeniu zložitých situácii a jeho schopnosť viesť prápor k čerpaniu poznatkov z praktických skúsenosti. Poďakoval veliteľovi a tiež všetkým príslušníkom práporu, ktorí prispeli k zviditeľneniu práporu v pozitívnom svetle aj napriek ťažkým podmienkam, v ktorých je nutné úlohy plniť.  
Na záver veliteľ práporu ukončil veliteľské zhromaždenie vyjadrením slov vďaky všetkým, ktorí prispeli k splneniu úloh práporu vo výcvikovom roku 2012. Účastníkom zdôraznil, aby nepoľavili v pracovnom nasadení, aby aj v tomto roku prápor dosiahol čo najlepšie výsledky.

Veliteľské zhromaždenie veliteľa prlogpVeliteľské zhromaždenie veliteľa prlogp

Autor: por. Vlasta Kovaľová , Foto: por. Vlasta Kovaľová - Dátum: 19.03.2013
Čítanosť: 10763
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share