Preskocit navigáciu

Príslušníci 2. mechanizovanej brigády prispeli „Aprílovou kvapkou krvi“


Príslušníci 2. mechanizovanej brigády prispeli „Aprílovou kvapkou krvi“

Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.
Pod dohľadom pracovníkov Národnej transfúznej služby SR Prešov - Mobilnej odberovej jednotky krvi darovalo krv 20 profesionálnych vojakov a zamestnancov. Aprílová kvapka krvi sa uskutočnila v priestoroch prešovskej brigády pod vedením MUDr. Mikuláša Hudáka, ktorý s tímom zdravotníckych pracovníkov odoberali najcennejšiu tekutinu príslušníkom priamo podriadených práporov a jednotiek 2. mechanizovanej brigády sídliacich v posádke Prešov.
Dobrovoľní darcovia sa odberu zúčastnili s cieľom pomôcť tým, ktorí ju budú v budúcnosti potrebovať. Za tento šľachetný počin im patrí naša vďaka a obdiv a veríme, že sa podobnej „kvapky krvi“, ktorú aj v ďalšom období bude organizovať zdravotnícka služba veliteľstva 2. mechanizovanej brigády, zúčastnia v čo najvyššom počte.


Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.Najvzácnejšiu tekutinu darovali 9. apríla v Prešove príslušníci 2. mechanizovanej brigády v rámci akcie Aprílová kvapka krvi.

Autor: npor. ČINČÁROVÁ - CIMIC 2.mb , Foto: des. KONEČNÝ - 2.mb - Dátum: 09.04.2013
Čítanosť: 7223
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share