Preskocit navigáciu

Náčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republiky


Náčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republiky

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek sa dnes 23. júla 2013 stretol s plukovníkom Krzystofom Jońcom pri príležitosti ukončenia pôsobenia vo funkcii pridelenca obrany Požskej republiky v SR.

Generálporučík Vojtek odchádzajúcemu pridelencovi obrany poďakoval za vynikajúcu spoluprácu počas jeho dvojročného pôsobenia vo funkcii a udelil plukovníkovi Jońcovi pamätnú medailu náčelníka Generálneho štábu OS SR 1. stupňa.

Vo vzájomnom rozhovore náčelník GŠ Vojtek vyzdvihol bilaterálne vzahy s Požskou republikou, ktoré sú na vežmi dobrej úrovni a ocenil spoločné aktivity slovenských Ozbrojených síl a Ozbrojených síl Požskej republiky v tomto roku. Generálporučík Vojtek zaželal plukovníkovi Jońcovi veža osobných a pracovných úspechov do ďalšej životnej etapy.


Náčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republikyNáčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republikyNáčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republikyNáčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republikyNáčelník GŠ Peter Vojtek sa stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Požskej republiky

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: autor - Dátum: 23.07.2013
Čítanos: 8240
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share