Preskocit navigáciu

Slávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF Afganistan


Slávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF Afganistan
Slávnostný nástup príslušníkov jednotiek ISAF, pred ich odchodom na plnenie úloh do vojenskej operácie v Afganistane, sa uskutočnil dnes 14. novembra 2013 v areáli 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov.
 
Slávnosti sa zúčastnili predstavitelia Ozbrojených síl Slovenskej republiky a zástupcovia štátnej správy a samosprávy. Veliteľ Pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky brigádny generál Ondřej Novosad sto šesťdesiatim šiestim príslušníkom Ozbrojených síl Slovenskej republiky poďakoval za doterajšiu prácu a nasadenie pri príprave a pri plnení náročných úloh v Afganistane zaželal veľa úspechov.
Na záver svojho príhovoru brigádny generál Novosad nastúpeným vojakom zdôraznil, že prácou, ktorú v Afganistane odvedú, budú reprezentovať nielen seba a svoju jednotku, ale najmä svoju vlasť.

Slávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF AfganistanSlávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF AfganistanSlávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF AfganistanSlávnostný nástup pred odchodom na plnenie úloh do operácie ISAF Afganistan

Autor: npor. JUDr. Erik Vozár - 21.zmpr , Foto: por. PhDr. Jana GULÁKOVÁ - 21.zmpr - Dátum: 15.11.2013
Čítanosť: 8476
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share