Preskocit navigáciu

Koncoročná vojenská rada


Koncoročná vojenská rada

Členovia vojenskej rady veliteľa pozemných síl zasadali v stredu 18. decembra, aby prerokovali aktuálne úlohy. Poslednú tohtoročnú vojenskú radu na veliteľstve pozemných síl v Trenčíne viedol veliteľ pozemných síl brigádny generál Ondřej Novosad.
V úvode veliteľ pozemných síl OS SR brigádny generál Ondřej Novosad odmenil najlepšieho poddôstojníka a vojaka pozemných síl OS SR. Počas zasadnutia členovia vojenskej rady prerokovali Plán vojenských rád veliteľa pozemných síl na výcvikový rok 2014, ďalej prejednali vyhodnotenie z pohybovej výkonnosti a taktiež úlohy vplývajúce z poslednej vojenskej rady náčelníka Generálneho štábu OS SR. Okrem spomenutého boli členovia vojenskej rady informovaní i o výbere najlepšieho vojaka a poddôstojníka pozemných síl. Záverom veliteľ pozemných síl schválil plánovacie dokumenty priamo podriadených zväzkov a útvarov na nasledujúci rok a členom vojenskej rady poďakoval za dlhodobé príkladne plnenie služobných povinností počas celého výcvikového roka 2013.
Posledná tohtoročná vojenská rada bola ukončená prianím zdravia a pracovných a osobných úspechov prítomným k blížiacim sa vianočným a novoročným sviatkom.


Koncoročná vojenská radaKoncoročná vojenská radaKoncoročná vojenská radaKoncoročná vojenská radaKoncoročná vojenská radaKoncoročná vojenská rada

Autor: sekretariát , Foto: sekretariát - Dátum: 18.12.2013
Čítanosť: 7203
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share