Preskocit navigáciu

Posledná v tomto roku


Posledná v tomto roku
Za účasti všetkých veliteľov priamo podriadených práporov a jednotiek(PPPaJ) spoločne s hlavnými funkcionármi veliteľstva 2.mechanizovanej brigády sa dňa 19.12.2013 v rokovacej sále prešovskej brigády uskutočnila posledná tohtoročná porada veliteľa brigády plukovníka Martina Michalka.
Prvú časť programu tvorilo vyhodnotenie práporového taktického cvičenia(prTC) s bojovou streľbou 22.mechanizovanej práporovej skupiny(22.mprsk) plukovníkom Michalkom, v rámci cvičenia Spoločná výzva 2013 – Common challenge 2013, ktoré sa uskutočnilo v dobe od 7.októbra až 11.októbra 2013 vo výcvikovom priestore Lešť. Toto hodnotenie bolo komplexne zamerané na všetky súčasti 22.mprsk vrátane jej veliteľstva a štábu.
V ďalšej časti programu mal veliteľ prešovskej brigády plukovník Michalko milú povinnosť, odovzdať pamätné medaily udelené Náčelníkom generálneho štábu OS SR pri príležitosti 20.výročia vzniku OS SR a taktiež udelil disciplinárne odmeny vo forme písomných pochvál vybraným príslušníkom veliteľstva 2.mb a jej podriadených súčastí za kvalitné plnenie úloh v predchádzajúcom období.
Hlavnú časť porady načal právny poradca veliteľa brigády, ktorý vyhodnotil splnenie úloh za obdobie od poslednej porady. Nasledovali vystúpenia náčelníka personálneho manažmentu, ktorý veliteľa prešovskej brigády oboznámil so stavom čerpania dovoleniek vojakov i zamestnancov 2.mb za rok 2013 a náčelnika finančnej služby spločne s veliteľmi PPPaJ s krátkymi vystúpeniami aktuálneho stavu čerpania finančných prostriedkov z pridelených zdrojov. Do programu porady veliteľa brigády boli zaradené aj témy z oblasti logistiky a zdravotníckeho zabezpečenia.
Na záver programu porady plukovník Michalko prítomných informoval so závermi z vojenskej rady veliteľa pozemných síl OS SR a spresnil hlavné úlohy na nasledujúci mesiac.
V poobedňajších hodinách veliteľ brigády schválil plánovaciu dokumentáciu svojich priamo podriadených práporov 2.mb. Svojim podpisom tak vyjadril súhlas s rozpracovaním jednotlivých úloh, ktoré bude každý z práporov plniť v budúcom výcvikovom roku. 

Posledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto rokuPosledná v tomto roku

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: npor. Ing. Jaroslav Melega - Dátum: 19.12.2013
Čítanosť: 8744
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share