Preskocit navigáciu

Pomoc chorým deťom


Pomoc chorým deťom

Ani tento rok nezabudli príslušníci veliteľstva vzdušných síl na deti, ktoré kvôli chorobe nemôžu opustiť brány Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici.

Skupina profesionálnych vojakov zavítala v stredu, 15. januára medzi deti a učiteľky zo Základnej školy pri Detskej fakultnej nemocnici, aby im v mene všetkých ochotných darcov dobrovoľnej finančnej zbierky odovzdali srdečný pozdrav, darčeky a tiež pomôcky potrebné na kreatívne práce. Ich výroba deťom aspoň čiastočne vypĺňa a spestruje čas, keď musia pobudnúť mimo svojho domova.

Po úvodnom stretnutí a odovzdaní darov sa rozprúdila príjemná diskusia, počas ktorej sa malí aj veľkí pacienti zaujímali o prácu profesionálneho vojaka. 

Táto návšteva bola opäť výnimočná, keďže pri pohľade na detský úsmev a spokojnosť v tváričke pookreje duša každého jedného z nás.

Z celého srdca ďakujeme všetkým príslušníkov veliteľstva vzdušných síl, ktorí sa podieľali na dobrovoľnej finančnej zbierke a všetkým deťom prajeme skoré uzdravenie!


Pomoc chorým deťomPomoc chorým deťomPomoc chorým deťomPomoc chorým deťomPomoc chorým deťomPomoc chorým deťom

Autor: vvzs , Foto: vvzs - Dátum: 20.01.2014
Čítanosť: 5733
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share