Preskocit navigáciu

5. POSÁDKOVÝ PLES V TRENČÍNE


5. POSÁDKOVÝ PLES V TRENČÍNE

Od piatka 9.januára do soboty 10.januára boli priestory Kultúrneho a metodického centra Ozbrojených síl Slovenskej republiky v Trenčíne zaplnené do posledného miesta.

Dôvodom bolo konanie 5.Posádkového plesu, ktorého organizátormi boli veliteľstvo pozemných síl a veliteľstvo síl výcviku a podpory. Plesu sa zúčastnili pán minister obrany SR Ing. Jaroslava Baška s manželkou, štátny tajomník MO SR Ing. Daniel Duchoň s manželkou, náčelník Generálneho štábu generál Ing. Ľubomír Bulík, CSc. s manželkou, profesionálni vojaci a zamestnanci rezortu obrany, generalita ozbrojených síl, hostia z radov štátnej správy a samosprávy, manažéri firiem a podnikov spolupracujúcich s ozbrojenými silami.

Trenčiansky posádkový ples otvoril veliteľ pozemných síl generálmajor Maxim, ktorý vo svojom príhovore privítal všetkých účastníkov plesu a zaželal im príjemnú a ničím nerušenú zábavu.

„Tak ako Trenčiansky hrad a nápis na trenčianskej skale patrí k histórii Trenčína, tak aj vojaci sú jeho neodmysliteľnou súčasťou. Vojaci okrem toho, že vedia brániť svoju vlasť, sa vedia aj zabávať. Dôkazom toho sú aj tieto posádkové ples,“ – povedal genmjr. Maxim vo svojom vystúpení.

Hneď po slávnostnom prípitku potvrdil úvodné slová veliteľa zaplnený tanečný parket a zábava sa rozprúdila plným prúdom v rytme rôznych štýlov latinskoamerických, ľudových, ale aj disco tancov, ktoré zneli Domom armády až do skorých ranných hodín.


Foto1Foto1Foto1Foto1Foto2Foto2Foto2Foto2Foto3Foto3Foto3Foto3Foto4Foto4

Autor: major. Vladimír Voštiar , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 12.01.2009
Čítanosť: 20561
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share