Preskocit navigáciu

Majstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na svete


Majstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na svete

Súťaž v najrýchlejšej športovej hre na svete - v stolnom tenise, zorganizovalo dňa 12. februára 2014 Veliteľstvo 1. mechanizovanej brigády v priestoroch topoľčianskej stolnotenisovej haly.

Majstrovstiev, pod záštitou veliteľa brigády plukovníka generálneho štábu Jána Bujňáka, sa zúčastnilo dvanásť príslušníkov z podriadených útvarov a jednotiek brigády, ktorí boli podľa platných pravidiel stolného tenisu rozdelení do dvoch kategórii - družstvo a jednotlivec.

Po úvodnom príhovore veliteľa sa majstrovstvá začali prvými dvojhrami o postupové miesta do finálových kôl. Po vyčerpávajúcich hodinách rýchlych odhadov herných situácií a ich okamžitých riešení najvhodnejšími hernými spôsobmi sa v kategórií jednotlivcov víťazom stal poručík Róbert Blcha z martinského práporu, druhé miesto získal kapitán Roman Mésaroš z Veliteľstva 1.mechanizovanej brigády a na treťom mieste sa umiestnil čatár Ján Krnčan z nitrianskeho práporu.

V kategórii družstiev zvíťazilo družstvo z 11. mechanizovaného práporu Martin,  druhé miesto obsadilo družstvo z 13. mechanizovaného práporu Levice a na treťom mieste sa umiestnilo družstvo z 12. mechanizovaného práporu Nitra.

Počas vyhodnotenia sa veliteľ topoľčianskej brigády plukovník Bujňák poďakoval zúčastneným za reprezentáciu svojho útvaru na majstrovstvách a tým najlepším odovzdal diplomy.

Samozrejme poďakovanie okrem všetkých zúčastnených patrí aj organizátorom podujatia: veliteľovi majstrovstiev plukovníkovi gšt. Jánovi Bujňákovi, predsedovi organizačného výboru rotmajstrovi Borisovi Vazovanovi a jeho tímu, hlavným rozhodcom desiatničke Anete Križmovej, slobodníkovi Ľubomírovi Duračkovi a slobodníkovi Marekovi Pešlovi, ako aj príslušníkom 1. mechanizovanej brigády, ktorí vytvorili ideálne podmienky pre uskutočnenie majstrovstiev.


Majstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na sveteMajstrovstvá topoľčianskej brigády v najrýchlejšej hre na svete

Autor: npor. Mgr. Markéta Grácová , Foto: npor. Mgr. Markéta Grácová - Dátum: 12.02.2014
Čítanosť: 4980
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share