Preskocit navigáciu

Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb


Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb

K myšlienke pripraviť pre deti topoľčianskej posádky zaujímavý program k ich sviatku sa v prvú júnovú nedeľu pripojili aj príslušníci 1. mechanizovanej brigády. Medzinárodný deň detí oslavovali na topoľčianskom námestí, kde deťom a ich rodičom predstavili výzbroj, výstroj a techniku využívanú pri každodennej činnosti. Vyskúšať si ručné zbrane, ako samopal vz. 58, pištoľ vz. 82, guľomet, ostreľovaciu pušku, mínomet za asistencie vojakov sa odvážili nielen malí vojenskí nadšenci, ale aj  ich dospelý doprovod. Ani o vojenskú techniku v zložení bojového vozidla pechoty, štábneho aktisu, Tatry T-815 a Multiliftu nebola núdza. Tí smelší sa vystrojili do nosného modulárneho systému a neprestrelnej vesty KIRASY.

            Deň detí sa v Topoľčanoch už tradične niesol v duchu zábavy, hudby a atrakcií určených pre najmenších obyvateľov mesta. Mesto Topoľčany, Mestské kultúrne stredisko, Mládežnícky parlament mesta Topoľčany a Rada mládeže Nitrianskeho kraja pripravili v spolupráci s vojakmi program, ktorý prebiehal súbežne na Námestí Milana Rastislava Štefánika, ako aj v Oddychovej zóne Margarétka. Tak, ako každý rok, ani tento nebol výnimkou a počas programu sa predstavila tanečná skupina The Fools zo Združenej umeleckej školy Topoľčany, tanečná skupina Tosuma a karate klub Kumade Topoľčany. Divadlo Maska Zvolen obohatilo deň o predstavenie pod názvom Alica v krajine zázrakov.

Veríme, že príslušníci práporu logistickej podpory, roty podpory velenia 1. mechanizovanej brigády a príslušníci z nitrianskeho práporu aspoň takouto formou spríjemnili deťom z Topoľčian nedeľňajšie popoludnie spojené s oslavou ich sviatku.

 


Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb Najobľúbenejší sviatok všetkých detí podporili aj vojaci z 1.mb

Autor: npor. Mgr. Markéta Grácová , Foto: npor. Mgr. Markéta Grácová - Dátum: 02.06.2014
Čítanosť: 4306
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share