Preskocit navigáciu

Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“


Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí a ukončenia školského roka príslušníci veliteľstva 1. mechanizovanej brigády Topoľčany a jej podriadené súčasti podporili poslednú júnovú sobotu podujatie „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“ v meste Bojnice.

O vzornú prípravu a prezentáciu spôsobilosti zložiek OS SR pred širokou verejnosťou sa postaralo takmer sedemdesiat príslušníkov levického 13. mechanizovaného práporu, ktorí svojimi dynamickými vystúpeniami úputali nielen oko malého diváka, ale aj toho dospelého.  Veď bolo sa aj na čo pozerať a nielen pozerať. Návštevníci boli reálne zapojení do ukážok "Boja z blízka" a "Weapon handlingu". Sústredenou paľbou bola zahájená činnosť mechanizovaného družstva na vrtuľník spojená so zosadnutím a nasadnutím mechanizovaného družstva z a do bojového vozidla pechoty.

Deň určený tým najmenším napnili aj statické ukážky bojovej techniky, výzbroje, výstroje a materiálu mechanizovaného družstva, ktoré si navštevníci odskúšali. Deti si mohli s levickými vojakmi vyskúšať pochodovanie a ani o branno-športové súťaže nebola núdza.

Niekoľkoročná skúsenosť nám hovorí, že čokoľvek vymyslíme, pripravíme, najdôležitejšie je, aby si to užila rodina. Či sa rozhodneme pre nejakú akciu alebo jednoducho len pre maličkosť, nič nepokazíme. Ale len vtedy, keď k nej pribalíme aj seba, s časom, priestorom, načúvajúcim uchom a prijímajúcim srdcom. Preto sme radi, že aj deň, akým bol tento, sme  odovzdali kúsok zo seba a veríme, že zážitky ostanú zapísané v detských myšlienkach až do ich dospelosti.

 


Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“Príslušníci 1.mb podporili „Deň detí s OS SR – Hurá na prázdniny“

Autor: npor. Mgr. Markéta Grácová , Foto: 13.mpr - Dátum: 02.07.2014
Čítanosť: 3801
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share