Preskocit navigáciu

Prezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAF


Prezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAF

Záver letných prázdnin patril aj prezentácii príslušníkov martinského 11. mechanizovaného práporu v rámci najväčšieho leteckého podujatia na Slovensku – SIAF 2014.

V nadväznosti na predchádzajúce ročníky sa medzinárodné letecké dni stali atraktívnou možnosťou prezentovať OS SR.V rámci podporného programu sa predstavili aj príslušníci 11.mpr dynamickými aj statickými ukážkami. Počas dynamickej ukážky profesionálni vojaci predviedli prítomným divákom boj z blízka, ako aj činnosť so zbraňami (weapon handling). Statické ukážky sa niesli v predvádzaní techniky práporu, akými sú Aligátor, BVP-2, Aktis, Tatra T-815, Mínomet vz. 57. Okrem techniky veľký záujem vzbudzovali ukážky zbraní.

Koordinátor príslušníkov z 11.mpr nadporučík Ján Sedliak vyslovil spokojnosť s priebehom jednotlivých aktivít, a tak uzavrel 3-dňovú prezentáciu 11.mpr na verejnosti.


Prezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAFPrezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAFPrezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAFPrezentácia 11.mechanizovaného práporu na medzinárodných leteckých dňoch SIAF

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 02.09.2014
Čítanosť: 4165
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share