Preskocit navigáciu

Nová poddôstojnícka krv


Nová poddôstojnícka krv

    V prvé septembrové dni sa ujali svojich funkcií noví veliaci poddôstojníci Multifunkčného a Dopravného práporu v Hlohovci. Nadrotmajster Richard Paraňa, ako aj nadrotmajster Miloslav Balogh tak zastávajú významné postavenie v rámci poddôstojníckej podpornej štruktúry velenia brigády bojového zabezpečenia.
    Veliaci poddôstojník brigády štábny nadrotmajster Milan Pavlík im v rámci pracovného rokovania odovzdal pamätné listy, zablahoželal k ustanoveniu do funkcií a zaželal veľa elánu, pracovných, osobných úspechov v neľahkej práci, ktorá ich bude v nasledujúcom náročnom období čakať. Pri tejto príležitosti sa taktiež štábny nadrotmajster Pavlík poďakoval nadrotmajstrovi Máriovi Machalickému za výborné plnenie úloh počas vykonávania funkcie veliaceho poddôstojníka Dopravného práporu z poverenia, ktorú príkladne vykonával takmer pol roka. Za uvedenú prácu mu odovzdal ďakovný list a vyjadril presvedčenie, že takto nadobudnuté skúsenosti v plnej miere využije pre výkon zastávanej funkcie veliaceho poddôstojníka roty.
    V ďalšej časti rokovania boli veliacim poddôstojníkom brigády upresnené úlohy do nasledujúceho obdobia a veliaci poddôstojníci boli oboznámení aj so zámerom plnenia úloh vo výcvikovom roku 2015. „Pevne verím, že spoločným úsilím zabezpečíme vysokú efektivitu vykonávaného výcviku, napĺňanie primárneho poslania a úloh postavených pred Brigádu bojového zabezpečenia“ dodal Pavlík.


Nová poddôstojnícka krv brigádyNová poddôstojnícka krv brigádyNová poddôstojnícka krv brigádyNová poddôstojnícka krv brigády

Autor: šbnrtm. Milan Pavlík - Dátum: 03.09.2014
Čítanosť: 6816
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share