Preskocit navigáciu

Prvá tohtoročná návšteva náčelníka GŠ v útvare


Prvá tohtoročná návšteva náčelníka GŠ v útvare

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Milan Maxim dnes dopoludnia navštívil 13. mechanizovaný prápor v Leviciach.

Generálporučíka Milana Maxima na pôde levického práporu privítal jeho veliteľ podplukovník Dušan Michalek. V úvode stretnutia veliteľ práporu oboznámil náčelníka generálneho štábu s históriou levického práporu, stručne zhrnul udalosti práporu v roku 2014 a oboznámil generálporučíka Maxima s hlavnými cieľmi a úlohami na výcvikový rok 2015. V rámci spoločného rokovania, na ktorom sa zúčastnil aj hlavný poddôstojník OS SR štábny nadrotmajster Vladimír Beluš a hlavní funkcionári 13. mpr, sa náčelník GŠ Maxim zaujímal o personálnu obsadenosť práporu a jeho logistické zabezpečenie. V závere rokovania prítomní diskutovali o aktuálnych problémoch, týkajúcich zabezpečenia chodu 13. mechanizovaného práporu.

Po brífingu generálporučík Maxim navštívil Sieň slávy 13. mpr, kde sa podpísal do kroniky a zároveň odovzdal veliteľovi plaketu. Popoludní náčelník generálneho štábu, v sprievode veliteľa podplukovníka Michaleka, navštívil niektoré objekty a tankovo pechotnú strelnicu na Devičanoch.
Na záver svojej návštevy náčelník GŠ OS SR generálporučík Maxim poďakoval za kvalitné plnenie úloh a do nového roka poprial príslušníkom práporu veľa síl pri plnení úloh stanovených v aktuálnom výcvikom roku.


IIIIII

Autor: OOd NGŠ , Foto: por. K. Šrámková - Dátum: 14.01.2015
Čítanosť: 5810
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share