Preskocit navigáciu

V núdzi poznáš priateľa


V núdzi poznáš priateľa

Tragédia sa odohrala v rodine našej kolegyne Stanislavy a kolegu Františka z 1.mechanizovanej brigády vo štvrtok práve počas minuloročného adventu. Bol 11. december 2014. Požiar sa rozhorel približne hodinu pred polnocou v noci zo štvrtku na piatok v obci Podhradie, okres Topoľčany. Pri požiari sa imobilnú ženu, matku profesionálnej vojačky, čo najrýchlejšie snažili dostať preč od požiaru obaja príslušníci brigády. Po privolaní záchranných zložiek boli všetci traja prevezení do nemocnice.

Týmto nechceme otvárať udalosť a pripomínať tragédiu, ktoré sa v osudný deň stali, ale na požiadanie osôb nešťastia a v ich mene, by sme chceli všetkým tým, ktorí boli schopní a nápomocní, či už finančne alebo svojou osobnou účasťou pomôcť odstraňovať škody, vysloviť ÚPRIMNÉ POĎAKOVANIE.

Veríme, že medzi ľuďmi existujú dobré vzťahy. Pre ľudí, ktorí pomoc potrebujú, je dôležité, že sú tu ľudia, ktorí sú schopní byť im nápomocní. To dobré v nás ešte nezaniklo, čoho dôkazom je aj čin všetkých profesionálnych vojakov a zamestnancov brigády podieľajúcich sa na nezištnej pomoci pre našich kolegov.



Autor: npor. Mgr. Markéta Vazovan Grácová , Foto: archív 1.mb - Dátum: 02.02.2015
Čítanosť: 3953
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share