Preskocit navigáciu

Slávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddielu


Slávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddielu

Vo štvrtok 28. mája 2015 sa na pôde raketometného oddielu v Rožňave konal slávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddielu (rmo). Funkciu veliteľa rmo odovzdal podplukovník Zoltán Farkas svojmu zástupcovi majorovi Ľubomírovi Bodnárovi. Slávnostného nástupu sa zúčastnil i plukovník gšt. Karol Navrátil z veliteľstva pozemných síl OS SR, primátor mesta Pavol Burdiga, náčelník mestskej polície Rožňava Róbert Hanuštiak a z práporu rchbo major Kuzmiak. 
Po symbolickom akte odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddielu, plukovník gšt. Karol Navrátil venoval odchádzajúcemu veliteľovi podplukovníkovi Farkasovi pamätnú plaketu veliteľa pozemných síl a vyjadril mu slová poďakovania za jeho prácu. Podplukovník Farkas vo svojím príhovore poďakoval profesionálnym vojakom a zamestnancom za ich deväťročnú spoluprácu ako aj za ich výsledky práce, na ktoré je právom hrdý a poprial im veľa úspechov v osobnom a pracovnom živote. Profesionálnym vojakom sa prihovoril aj nastupujúci veliteľ z poverenia major Ľubomír Bodnár. V úvode svojho príhovoru poďakoval za dôveru, ktorá mu bola preukázaná a profesionálnych vojakov a zamestnancov rmo vyzval, aby naďalej k svojim služobným a pracovným povinnostiam pristupovali zodpovedne a svedomito.


Slávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddieluSlávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddieluSlávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddieluSlávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddieluSlávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddieluSlávnostný ceremoniál odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa raketometného oddielu

Autor: rmo, Sekretariát Vel PS , Foto: Sekretariát Vel PS - Dátum: 28.05.2015
Čítanosť: 5999
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share