Preskocit navigáciu

Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach


Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach
Dňa 10. júna 2015 sa príslušníci Samohybného delostreleckého oddielu z Michaloviec stali súčasťou festivalu pod názvom „VI. ročník Kapušianských kultúrnych a športových slávností“. Táto aktivita združuje deti s mentálnym postihom zo sociálne znevýhodneného prostredia a deti z detských domovov.
Organizátorom bola Špeciálna základná škola s materskou školou na ulici J. Dózsu 32 vo Veľkých Kapušanoch so svojimi organizačnými zložkami Odborným učilišťom a Praktickou školou. Festival, ktorého dejiskom bolo mestské futbalové ihrisko, sa teší veľkej obľube v komunite postihnutej mládeže ako aj širokej verejnosti pričom sa na nej pravidelne zúčastňujú aj zložky Ministerstva vnútra.
Michalovskí delostrelci mali pre deti prichystané atraktívne  ukážky vojenskej techniky a ručných zbraní. Navyše bola pripravená i dynamická ukážka manipulácie so zbraňou (weapon handling). Teší nás, že svojou angažovanosťou sme dopomohli k úspešnému priebehu a zároveň výrazne spestrili túto pravidelnú kultúrnu slávnosť.  

Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.

Autor: npor. Mgr. Martin ZAJAK - Dátum: 10.06.2015
Čítanosť: 4209
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share