Preskocit navigáciu

Ďalší deň výcviku na Lešti


Ďalší deň výcviku na Lešti
21. mechanizovaná práporová skupina (21.mprsk),  ktorej príprava je naplnením záväzku Slovenskej republiky ako člena Severoatlantickej aliancie NATO pokračuje vo výcviku vo výcvikovom priestore vojenského obvodu Lešť.
Jednotky pod velením podplukovníka Funtaľa pokračovali v plnení úloh taktickej prípravy v rámci umožňujúcich a ofenzívnych aktivít. Precvičovali sa vo vykonávaní palebnej podpory a pri prechode líniami vpred. Následne preverovali schopnosť prenasledovať nepriateľa s cieľom jeho vytlačenia za štátnu hranicu.
Cieľom intenzívneho výcviku je preveriť vycvičenosť a zladenosť všetkých súčastí 21.mprsk spolu s aliančnými vojskami NATO, pred práporovým taktickým cvičením s bojovou streľbou, ktoré bude prebiehať od 22. do 24. septembra 2015 za riadenia veliteľstva 2.mechanizovanej brigády Prešov.
 

Ďalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na LeštiĎalší deň výcviku na Lešti

Autor: MEDIA GP , Foto: autor - Dátum: 15.09.2015
Čítanosť: 3638
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share