Preskocit navigáciu

Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave


Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave

Hlavný veliteľ ozbrojených síl, prezident Slovenskej republiky, navštívil v stredu 20. januára útvary v posádke Rožňava.
Počas návštevy prezident Kiska v sprievode náčelníka Generálneho štábu OS SR generála Maxima a veliteľa Pozemných síl brigádneho generála Novosada zhliadol ukážky výzbroje a činnosti príslušníkov práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany a raketometného oddielu.
Počas prezentácie činnosti útvarov prezident Kiska podotkol,"Musíme viac investovať do školstva a zdravotníctva, ale myslieť na obranu až v čase krízy je neskoro. Preto má velenie v procese modernizácie moju podporu."


Hlavný veliteľ ozbrojených síl v RožňaveHlavný veliteľ ozbrojených síl v RožňaveHlavný veliteľ ozbrojených síl v RožňaveHlavný veliteľ ozbrojených síl v RožňaveHlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave2Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave2Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave2Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave2Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave3Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave3Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave3Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave3Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave4Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave4Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave4Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave4Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave5Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave5Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave5Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave5Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave6Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave6Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave6Hlavný veliteľ ozbrojených síl v Rožňave6

Autor: OOd NGŠ , Foto: rtm. Peter Mlakay - rmo Rožňava - Dátum: 20.01.2016
Čítanosť: 6632
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share