Preskocit navigáciu

V Topoľčanoch si uctili ženy


V Topoľčanoch si uctili ženy

Dnešný deň – 08. marec je v kalendári zapísaný ako Medzinárodný deň žien, ktorý oslavuje celý svet. Pri tejto príležitosti si aj hlavní funkcionári Veliteľstva 1. mechanizovanej brigády a Práporu logistiky Topoľčany / Brigády bojového zabezpečenia, uctili kvetmi všetky profesionálne vojačky a zamestnankyne v rámci Jaselských kasární.

Táto slávnostná chvíľa bola spojená s podaním slávnostného obeda, ktorý zabezpečovali profesionálni vojaci roty podpory velenia Veliteľstva 1.mb. Takmer šesťdesiat pozvaných žien si z rúk veliteľov oboch útvarov prevzali červenú ružu ako symbol vďaky a úcty ku všetkým ženám.

Následne si v úvodnom vystúpení vypočuli príhovor veliteľa brigády brigádneho generála Vladimíra Kubáňa, ktorý v ňom uviedol : Rozhodol som sa aj takýmto spôsobom preukázať Vám, ženám náležitú úctu. Koľkokrát si my muži ani neuvedomujeme, čo všetko v živote zvládate. Skláňame sa pred Vašou láskavosťou, obetavosťou a ochotou, ale i humorom a dobrou náladou, s ktorou spríjemňujete chvíle nášho každodenného vojenského ale aj civilného života. Dovoľte mi na záver vysloviť presvedčenie, že byť ženou je právom na hrdosť a súčasne Vám spolu s kolegami zaželať aby každý váš deň bol takýmto sviatkom“ dodal veliteľ brigády na záver.


V Topoľčanoch si uctili ženyV Topoľčanoch si uctili ženyV Topoľčanoch si uctili ženyV Topoľčanoch si uctili ženyV Topoľčanoch si uctili ženy

Autor: 1.mb , Foto: rtm. Pavol Frtús - Dátum: 08.03.2016
Čítanosť: 3307
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share