Preskocit navigáciu

Príslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskyne


Príslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskyne
Príslušníci raketometného oddielu sa dňa 2. júna zúčastnili na Medzinárodnom dní detí v netradičnom prostredí areálu Gombaseckej jaskyne. Predviedli deťom materských a základných škôl ukážky sebaobrany, zbraní a zadržania podozrivej osoby.
Po ukážke sebaobrany boli do akcie zapojené aj deti, ktoré si mohli vyskúšať súboj s inštruktormi sebaobrany.
Skupina pod vedením rotmajstra Valka a príslušníkov prieskumnej batérie v zložení rotmajster Dusza, desiatnik Durek, desiatnik Horváth, slobodník Duras a vojak Junger obohatila deň detí o veľmi zaujímavú ukážku zastavenia vozidla a zadržania podozrivej osoby v ňom. Na celú akciu dohliadal odborný dozor, ktorý bol pyrotechnik útvaru rotmajster Jesztrebi. Akcia bola zaznamenaná fotoobjektívom príslušníka batérie podpory velenia rotmajstra Mlákaya.
Pre všetky deti aj dospelých to bol adrenalínový zážitok, o ktorom sa hovorilo aj po skončení ukážok a deti odchádzali domov plné zážitkov s vojakmi.

Príslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskynePríslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskynePríslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskynePríslušníci RMO Rožňava na MDD v areály Gombaseckej jaskyne

Autor: rtm. Peter Valko , Foto: rtm. Peter Mlákay - Dátum: 02.06.2016
Čítanosť: 2597
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share