Preskocit navigáciu

Plavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku Váh


Plavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku Váh

V druhý júlový týždeň sa na cvičisku Váh v Seredi v súlade s plánom prípravy 1. mechanizovanej brigády (1.mb) na výcvikový rok 2016 a výcvikového nariadenia veliteľa 1.mb uskutočnil výcvik v prekonávaní vodnej prekážky bojovými vozidlami pechoty 1.mb.

Zamestnanie riadil veliteľ 12. mechanizovaného práporu (mpr) Nitra podplukovník Imrich Hanula.  Praktického zamestnania vo vedení bojových vozidiel – riadenia vozidiel pri plavbe na vode na cvičisku Váh v Seredi s cieľom zvýšiť stupeň svojej  pripravenosti a zručnosti sa zúčastnili vodiči z 12.mpr Nitra, bvp 11. mpr Martin a 13. mpr Levice.

Uvedené zamestnanie podporili aj príslušníci zo ženijného práporu Sereď vyčlenením Záchrannej a uvoľňovacej služby. Vodiči stanovené ciele a úlohy zamestnania v prekonávaní vodnej prekážky bojovými vozidlami pechoty splnili.


Plavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku VáhPlavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku VáhPlavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku VáhPlavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku VáhPlavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku VáhPlavby pásových vozidiel 1. mechanizovanej brigády na cvičisku Váh

Autor: npor. Mgr. Jana Slezáková , Foto: autor - Dátum: 15.07.2016
Čítanosť: 5160
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share