Preskocit navigáciu

Tarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigády


Tarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigády

       Obecné zastupiteľstvo obce Tarnov zorganizovalo pre deti materskej a základnej školy ako aj pre ostatných občanov obce, „Obecné slávnosti“, ktoré sa konali v popoludňajších hodinách 30. júla 2016 v priestoroch obecného ihriska pri prírodnom amfiteátri. Program obecných slávností bol pestrý a bohatý. Obsiahol športovo-zábavné aktivity pre deti, mládež a dospelých, hudobno-kultúrny program pre zúčastnených ako aj prezentáciu Ozbrojených síl SR, na ktorej sa podieľali príslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády.
       Cieľom profesionálnych vojakov z Roty podpory velenia 2. mechanizovanej brigády (rpv/2.mb) bolo priblížiť, predovšetkým deťom materskej školy a školákom základnej školy ich činnosť.
       Skupina vojakov za riadenia inštruktora boja z blízka, rotného Miroslava Potockého, odprezentovala počas tarnovských slávnosti povolanie profesionálneho vojaka, používanú výzbroj, výstroj a techniku. V neposlednom rade predviedli vojaci rpv/2.mb pútavý spôsob ochrany VIP osoby. Najväčší aplauz zožali „profesionáli“ v závere svojho vstupu - ukážky základnej profesnej sebaobrany, zneškodniť, bezpečne spútať protivníka za použitia zbraní a pomôcok ako aj bez nich.
       V závere prezentácie Ozbrojených síl SR v obci Tarnov, starostka obce p. Anna Kuľková poďakovala vojakom za skvelú profesionálnu atmosféru a pozitívny prístup počas slávností.


Tarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigádyTarnovské obecné slávnosti aj s vojakmi Prešovskej mechanizovanej brigády

Autor: npor. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: npor. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ - Dátum: 01.08.2016
Čítanosť: 2103
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share