Preskocit navigáciu

Príslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcom


Príslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcom

Príslušníci a zamestnanci veliteľstva 1. mechanizovanej brigády a roty podpory velenia sa dnes, 28. októbra, slávnostným nástupom rozlúčili s odchádzajúcimi príslušníkmi prvej brigády.

Po prečítaní Personálneho rozkazu náčelníka Generálneho štábu OS SR a Personálneho rozkazu riaditeľa Personálneho úradu OS SR vystúpil pred nastúpenú jednotku so svojím príhovorom veliteľ brigády brigádny generál Vladimír Kubáň.

Vo svojom vystúpení poznamenal, že zmeny sú súčasťou nielen každodenného života človeka, ale aj toho nášho vojenského, ktorého charakter prebieha v špecifickom profesionálnom prostredí a poďakoval za vykonanú prácu v prospech prvej brigády plukovníkovi Ľubomírovi Podhorcovi, ktorý bol po štyroch rokoch na funkcii náčelníka štábu ustanovený dňom 01. novembra do funkcie veliteľa Základne výcviku a mobilizačného doplňovania s miestom pôsobenia Martin. Zároveň poďakoval aj zástupcovi náčelníka štábu pre podporu operácii podplukovníkovi Jánovi Chorvátovi, ktorý po dvadsiatich dvoch rokoch služby odchádza do zálohy.

Na záver poprial veľa úspechov, rozumných rozhodnutí a v neposlednej miere vyjadril poďakovanie aj príslušníkom veliteľstva brigády za podporu obom odchádzajúcim profesionálnym vojakom.


Príslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcomPríslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcomPríslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcomPríslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcomPríslušníci prvej brigády sa rozlúčili s náčelníkom štábu a jeho zástupcom

Autor: 1.mb , Foto: rtm. Pavol Frtús - Dátum: 28.10.2016
Čítanosť: 3053
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share